Ēdienkarte
Augļu tēja
(150g/13,6 kcal)
Ābols 1.4.
(70g/37,7 kcal)
(200g/137,7 kcal)
Makaroni ar gaļu 2.5. (200g/226,2 kcal)
Svaigu dārzeņu salāti ar eļlu 5.1.
(50g/33,9 kcal)
Maize Rudzu 2.1. [A01] (20g/46,6 kcal)
Citronu dzēriens 3.2. (150g/14,5 kcal)
[A01, A07]
(80g/227,9 kcal)
Kakao dzēriens 2.3 [A07] (150g/75,2 kcal)
Apelsīns 2.5. (50g/21,1 kcal)
(200g/175,2 kcal)
Banāni 2.1.
(50g/44,0 kcal)
Vistas fileja 5.2. [A01, A03] (70g/160,3 kcal)
Kartupeļu biezputra 2.4. [A07]
(100g/83,5 kcal)
Burkānu salāti ar sēkliņām 2.2.
[A03, A07, A11]
(50g/76,1 kcal)
Maize Rudzu 2.1. [A01] (20g/46,6 kcal)
Ogu dzēriens 5.2. (150g/21,5 kcal)
(200g/189,4 kcal)
Augļu tēja
(150g/13,6 kcal)
Burkāns 5.2.
(50g/12,8 kcal)
[A01, A07]
(200g/191,6 kcal)
Augļu tēja
(150g/13,6 kcal)
Apelsīns 2.5. (50g/21,1 kcal)
(200g/146,5 kcal)
Mājas sautējums ar gaļu 5.3.
(200g/277,1 kcal)
Tomātu gurķu salāti ar eļļu 4.3.
(70g/34,7 kcal)
Ogu dzēriens 5.2. (150g/21,5 kcal)
Maize Rudzu 2.1. [A01] (20g/46,6 kcal)
[A01, A03, A07] (100g/218,8 kcal)
Augļu tēja
(150g/13,6 kcal)
Svaigs kāposts 5.3. (50g/12,3 kcal)
(200g/165,8 kcal)
Bumbieris 4.2.
(70g/38,4 kcal)
Sīpolklopsis 5.4.
[A01, A03, A07]
(100g/260,0 kcal)
Rīsi 6.1
(100g/115,4 kcal)
Biešu salāti ar eļļu 5.4. (50g/63,4 kcal)
Maize formas 2.2. [A01] (20g/36,4 kcal)
Kefīrs 2.4. [A07] (120g/56,4 kcal)
[A01, A07]
(50g/132,9 kcal)
Kakao dzēriens 2.3 [A07] (150g/75,2kcal)
Ābols 1.4.
(70g/37,7 kcal)
[A07] (100g/179,7kcal)
Sviestmaize 2.1.
[A01, A07]
(23g/73,8 kcal)
Augļu tēja
(150g/13,6 kcal)
Banāni 2.1.
(50g/44,0 kcal)
(200g/90,6 kcal)
Kartupeļu biezputra 2.4. [A07]
(100g/83,5 kcal)
Zivju kotlete 2.1. [A01, A03] (65g/143,1 kcal)
Svaigu kāpostu-burkānu salāti ar eļļu
5.5. (50g/55,2 kcal)
Maize formas 2.2. [A01] (20g/36,4 kcal)
Ābolu aveņu sulas dzēriens 5.5.
(150g/38,0 kcal)
(200g/129,5 kcal)
Burkāns 5.2.
(50g/12,9 kcal)
Ēdienkarte var tikt mainīta, ja tas saistīts ar pārtikas piegādi vai citiem apstākļiem.
Produkti, kas izraisa alerģiju vai nepanesamību:
A1. Labības pārtikas produkti, kas satur kviešu lipekli (t.i., kvieši, rudzi, mieži, auzas, speltas kvieši, triticum turgidum polonicum vai tohibridizēti celmi) un to produkti A2. Vēžveidīgie un to produkti A3. Olas un to produkti A4. Zivis un to produkti A5. Zemesrieksti un to produkti A6. Sojas pupas un to produkti A7. Piens un tā produkti (ieskaitot laktozi) A8. Rieksti: mandeles (Amygdalud communisL.), lazdu rieksti (Corylus avellana), valrieksti (Juglans regia), Indijas rieksti (Anacardium occidentale), pekan rieksti (Carya illinoiesis (Wangenh.) K.Koch), Brazīlijas rieksti (Bertholletia exelca), pistāciju rieksti (Pistacia vera), makadāmijas rieksti unQueensland rieksti (Macadamia ternifolia) un to produkti A9. Selerijas un to produkti A10. Sinepes un to produkti A11. Sezama sēklas un to produkti A12. Sēra dioksīds unsulfīti, ja to koncentrācija pārsniedz 10mg/kg vai 10mg/l. A13. Lupīna un tās produkti A14. Gliemji un to produkt