Ēdienkarte

pirmdiena
2019-07-29
Brokastis
Auzu pārslu biezputra ar ievārījumu [A01, A07] (180g/181,9 kcal) Baltmaize ar sviestu [A01, A07] (30g/105,8 kcal) Tēja ar cukuru (150g/16,8 kcal)
Pusdienas
Zemnieku zupa [A01, A07] (200g/139,2 kcal) Tefteļi [A01, A03, A07] (100g/194,5 kcal) Vārīti kartupeļi (100g/59,0 kcal) Marinēts gurķis (25g/4,5 kcal) Maize Rudzu [A01] (30g/68,4 kcal) Ābolu - aveņu dzēriens (180g/56,6 kcal)
Launags
Baltmaize-apcepta ar cukuru [A01, A03, A07] (80g/223,6 kcal) Tēja ar cukuru un citronu (150g/29,3 kcal) Apelsīns 2. (50g/21,1 kcal)
otrdiena
2019-07-30
Brokastis
Mannā biezputra ar kanēli [A01, A07] (180g/138,4 kcal) Tēja ar cukuru (150g/16,8 kcal) Baltmaize ar sviestu [A01, A07] (30g/105,8 kcal) Banāns (70g/63,8 kcal)
Pusdienas
Gaļas buljons ar rīsiem (200g/113,4 kcal) Viltotais zaķis [A01, A03, A07] (80g/155,4 kcal) Kartupeļu biezputra [A07] (100g/95,1 kcal) Svaigs gurķis-pustdienās (40g/6,1 kcal) Maize rudzu saldskābā [A01] (30g/64,8 kcal) Ābolu - ķiršu sulas dzēriens (180g/42,7 kcal)
Launags
Biezpiens ar krējumu un ievārījumu [A07] (100g/191,1 kcal) Vīnogas (70g/45,2 kcal) Tēja ar cukuru (150g/16,8 kcal) Baltmaize ar sviestu [A01, A07] (30g/105,8 kcal)
trešdiena
2019-07-31
Brokastis
Kukurūzas biezputra ar ievārījumu 2019-2. (200g/164,2 kcal) Tēja ar cukuru un citronu (150g/29,3 kcal) Ābols (70g/37,8 kcal)
Pusdienas
Šķelto zirņu zupa ar grūbām [A01, A07] (200g/175,1 kcal) Kotletes - vistas gaļas [A01, A03] (94g/138,1 kcal) Kartupeļu biezputra [A07] (100g/95,1 kcal) Svaigu kāpostu salāti ar krējumu [A03, A07] (40g/45,8 kcal) Maize rudzu Veidņu [A01] (30g/52,2 kcal) Plūmju sulas dzēriens (180g/67,3 kcal)
Launags
Ābolu pankūkas ar krējumu [A01, A03, A07] (150g/344,7 kcal) Tēja ar cukuru (150g/16,8 kcal)

Ēdienkarte var tikt mainīta, ja tas saistīts ar pārtikas piegādi vai citiem apstākļiem.

Produkti, kas izraisa alerģiju vai nepanesamību:

A1. Labības pārtikas produkti, kas satur kviešu lipekli (t.i., kvieši, rudzi, mieži, auzas, speltas kvieši, triticum turgidum polonicum vai tohibridizēti celmi) un to produkti
A2. Vēžveidīgie un to produkti
A3. Olas un to produkti
A4. Zivis un to produkti
A5. Zemesrieksti un to produkti
A6. Sojas pupas un to produkti
A7. Piens un tā produkti (ieskaitot laktozi)
A8. Rieksti: mandeles (Amygdalud communisL.), lazdu rieksti (Corylus avellana), valrieksti (Juglans regia), Indijas rieksti (Anacardium occidentale), pekan rieksti (Carya illinoiesis (Wangenh.) K.Koch), Brazīlijas rieksti (Bertholletia exelca), pistāciju rieksti (Pistacia vera), makadāmijas rieksti unQueensland rieksti (Macadamia ternifolia) un to produkti
A9. Selerijas un to produkti
A10. Sinepes un to produkti
A11. Sezama sēklas un to produkti
A12. Sēra dioksīds unsulfīti, ja to koncentrācija pārsniedz 10mg/kg vai 10mg/l.
A13. Lupīna un tās produkti
A14. Gliemji un to produkti